Aktuelnosti

Kompanija Vizant na sajmu hortikulture

Kompanija Vizant i ove godine će izlagati na Međunarodnom sajmu hortikulture - Beoplant fair. 23. Međunarodni sajam hortikulture - Beoplant fair održaće se od 3. do 7. aprila 2018. godine na Beogradskom sajmu.

„Bašta u srcu grada“ sinonim je za Međunarodni sajam hortikulture – Beoplantfair. Ovu najšarmantniju, najmirisniju i najšareniju manifestaciju Beogradskog sajma tradicionalno obogaćuju dve velike tematske izložbe – Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“ i Izložba baštenskih i parkovskih mašina Motoplantexpo.

Izlagači iz zemlje i inostranstva predstavljaju sve oblasti hortikulture – uzgajanje cveća i cvetnog materijala, proizvodnju sadnica i semenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, gajenje lekovitog bilja, uzgoj i održavanje zelenih površina, pejzažnu arhitekturu.

Komapnija Vizant i ove godine će nastupiti na sajmu sa kompletnim proizvodnim asortimanom. Pozivamo vas da posetite naš stand i uverite se u kvalitet naših proizvoda.

Podsećamo vas da je na prošlogodišnjem sajmu kompanija Vizant osvojila specijalnu nagradu za kvalitet izloženih proizvoda iz našeg asortimana.Log in