O nama

VIZANT GORNJI MILANOVAC

PROIZVODI ZA KALEMLJENJE I VEZIVANJE SADNICA

BRZO, LAKO I EFIKASNO

Kompanija Vizant osnovana je 2004. godine. Sedište kompanije je u Gornjem Milanovcu, Srbija. Bavimo se izradom proizvoda za kalemljenje i vezivanje sadnica. Naši proizvodi su: streč folije i kalem trake za kalemljenje sadnica, kopče za kalemljenje ruža i trake za vezivanje sadnica.

Sve proizvode samostalno proizvodimo, primenjujući i poštujući najmodernije standarde i tehnologije. Posedujemo velike proizvodne i distributivne kapacitete, tako da uvek možemo uspešno odgovoriti na zahteve tržišta. Distribuciju svojih proizvoda vršimo u dogovoru sa kupcima. U mrežu kompanije Vizant uključeni su i distributeri tako da naše proizvode možete kupiti na više lokacija kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Konstantno ulažemo u razvoj tehnologija i u edukaciju. Učesnici smo mnogobrojnih sajmova, radionica i seminara. Na mnogim sajmovima dobitnici smo plaketa koje svedoče o kvalitetu naših proizvoda.

Cilj firme je kontinuirano širenje na domaćem i inostranom tržištu. U vremenu koje dolazi želja nam je da kvalitet naših usluga podignemo na najveći mogući nivo i postanemo prepoznatljivi u okruženju, sa verom da će nam sadašnji i budući korisnici naših usluga pomoći u tome.

Predstavništvo kompanije za Mađarsku:


„KattArt” Bt.,
6763 Szatymaz, II. körzet Tanya 60.
Tel: +36 30 204 6566
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Predstavništvo kompanije za Hrvatsku:


"LISA" obrt za trgovinu i proizvodnju
Veliki Poganac 56, Koprivnica
48312 Rasinja, Hrvatska
Tel/fax: 00 385 48 862 010
Mobilni: 00 385 98 377 558, 00 385 99 810 6662
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WEB: lisa-trgovina.com


Predstavništvo kompanije za Rasinski okrug nalazi se u Kruševcu. Kontakt informacije: Rasadnik "Peković", tel: 064/ 3629 580.

Log in