Aktuelnosti

Poseta rasadniku "Agri-Rose"

Kompanija Vizant akcenat stavlja na kvalitet svojih proizvoda. U tome imamo nesebičnu pomoć naših korisnika, koji nam sa terena šalju podatke o tome šta je dobro, a šta treba unaprediti.

Opširnije...

Radno vreme za praznike

Zbog predstojećih uskršnjih praznika, kompanija Vizant neće raditi od petka 06. aprila do ponedeljka 9. aprila. Prvi radni dan nakon praznika je utorak 10. april.

Opširnije...

Kompanija Vizant na sajmu hortikulture

Kompanija Vizant i ove godine će izlagati na Međunarodnom sajmu hortikulture - Beoplant fair. 23. Međunarodni sajam hortikulture - Beoplant fair održaće se od 3. do 7. aprila 2018. godine na Beogradskom sajmu.

Opširnije...

Međunarodni sajam Agra 2018

Kompanija Vizant i ove godine će izlagati na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Agra. 27. po redu Agra će se održati od 21. do 25. februara 2018. godine u Plovdivu u Bugarskoj.

Opširnije...

Radno vreme za praznike

Zbog predstojećih praznika kompanija Vizant neće raditi u ponedeljak i utorak, 1. i 2. januara, kao i narednog ponedeljka i utorka 8. i 9. januara.

Opširnije...

Vizant na sajmu „Agra“ u Plovdivu

Međunarodni poljoprivredni sajam AGRA jedan je od najvećih poljoprivrednih sajmova u Jugoistočnom delu Evrope. Okuplja najkreativnije i najuspešnije poljoprivredne kompanije i istraživačke institute. Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Bugarske. Ove godine na sajmu je nastupilo 425 izlagača iz 24 zemlje. Sajam je posetilo preko 45.000 posetilaca.

Opširnije...

Log in